Найсмачніші роли з доставкою від компанії Орігамі Суші Львів

Які суші найсмачніші

Замовляйте в ресторані Origami Львів і роли з доставкою додому. Тут вам пропонують хороші знижки і акції на доставку їжі. Працюють по Львову, а також привеземо ваш смачний замовлення в передмістя. Ознайомитися з вартістю доставки можна у відповідному розділі. У нашому каталозі ви знайдете і традиційні, улюблені всіма роли і суші, а також наші фірмові страви та новинки японської кухні.

Чим відрізняються суші від ролів

Багато хто плутає суші і роли. Уявімо основні їх відмінності:

  1. Роли - це рулети, які загортаються в норі (водорості, може перебувати і всередині), суші - це невелика порція рису з рибою і листом норі.
  2. Роли крутять за допомогою спеціальної циновки з бамбука.

Якщо ви більше любите різноманітність і оригінальні смаки, тоді вам сподобаються саме наші роли.

Які роли найсмачніші

Ви напевно знайомі з найвідомішими видами ролів, які в нашому ресторані готують за традиційними рецептами:

  1. Філадельфія - класика жанру, відоме блюдо для тих, хто ніколи не пробував роли або суші. Ролл Філадельфія готується з лососем, вершковим сиром і огірком - свіже і ніжне поєднання робить рол улюбленою стравою і дітей, і дорослих.
  2. Каліфорнія - ще одне відоме блюдо з оригінальним складом з авокадо, ікри тобіко і крем-краба (ми також готуємо роли Каліфорнія з вугром або креветками).
  3. Осака - ніжні запечені роли з начинкою з вугра, лосося і гребінця, теплі з невеликою скоринкою. Саме такими ми доставимо їх вам. Ви можете додати гостроти вашій страві, вибравши відповідну опцію на сайті.
  4. Вітер з моря - запечені роли з креветками, гребінцем, лососем і огірком. Блюдо виглядає дуже святково і яскраво завдяки лососеві. Воно сподобається вам і вашим гостям.
  5. Яки унаги - фірмові запечені роли за рецептом нашого шеф-кухаря. Начинка з лосося і вугра під скоринкою з вершкового сиру і тобіко (ікри летючої риби). Може бути гострим.
  6. Азіа - ще одне фірмове блюдо Азіа: запечені роли з креветками, лососем, авокадо і тобіко.
  7. 2 Штату - поєднання ролів Філадельфія і Каліфорнія - задоволення 2 в 1: лосось, крем-краб, авокадо, огірок, вершковий сир і тонка лини ікри тобіко.
  8. Масаго маки - за відгуками наших відвідувачів один з найсмачніших ролів. Ми кладемо в них великих тигрових креветок, авокадо, огірок і ікри летючої риби (тобіко).
  9. Філа Ролл - відмінне блюдо на вечерю. Ролл з огірком, лососем (можна вибрати тунця або вугра на ваш смак), вершковим сиром. Ситне і поживну страву, яке припаде до душі будь-якому гурману.

Дозвольте порекомендувати вам маловідомі, але дуже смачні роли:

  1. Теплий рол Шиитаке - ці запечені роли з грибами шиітаке, авокадо, огірком, паприкою, салатним листом і чуки (морської водоростями).
  2. Теплий рол Сьогун - запечене блюдо з лосося, авокадо, вугра і спайсі соусу. Дуже смачне незвичайне поєднання інгредієнтів.
  3. Ебі темпура - з тигровій креветкою в темпура (особливому клярі, в якому обсмажують роли в розпеченому маслі), тобіко і шматочками авокадо.
  4. Ямамото - роли з двома видами сиру (Гауда і вершковий сир), крем-крабом і тобіко.
  5. Імперія - яскраве блюдо з копченим лососем, огірком і крем-крабом, прикрашене ікрою тобіко.