Підвіконня з мармуру: особливості та краса

Хочете додати інтер'єру ексклюзивність та оригінальність? Це досягається різними шляхами ... Один із способів - змінити Ваші старі підвіконня на нові, з натурального каменю. Скажімо, на мармурові підвіконня або підвіконня з граніту. Матеріали ідеально підходить для того, щоб підкреслити індивідуальність і стиль в оформленні приміщення. Підвіконня з мармуру, граніту дуже красиві і практичні. Кожен сантиметр виробів з натурального каменю сам по собі індивідуальний і неповторний. Тому всі сумніви щодо того, що схожий підвіконня може бути у кого-то ще, Ви можете відразу відкинути. Тому купити підвіконики з мармуру - чудове рiшення!

 

Мармур, граніт, онікс кой ми застосовуємо для виробництва підвіконь, є по суті унікальним, так як доставляємо камінь безпосередньо з кар'єрів багатьох країн світу. Неповторність візерунків мармуру в підвіконні, стільниці, камін, сходах, підлогах і барбекю є наслідком відбору фахівцями мармурових і гранітних сляб плит на родовищі видобутку каменю. Ви наважилися застосувати підвіконня з мармуру для вікна, балкона, лоджії? Наша продукція завжди підкреслить будь-який дизайн інтер'єру!

Природний мармур - оптимальне рішення для напоготові підвіконь та стільниць. Але дивлячись на неповторну текстуру і найширшу колірну гамму підвіконня з мармуру характеризуються кращими експлуатаційними властивостями, вони на порядок перевершують звичні пластикові або дерев'яні вироби.

Багато людей міста зазвичай твердять, що мармурові підвіконня - це великі грошові витрати. Наша команда розвіє це помилка. Вартість підвіконня з мармуру перевищує усталений пластиковий аналогічний максимум на 30-50%.


Підвіконня комбіновані

Новинка сучасного виробничого ринку - комбі підвіконня combined! Комбінація стільниці складається з двох різних за кольором і сорту мармуру. В основному вибирають верх зі світлого каменю, а бічну частину підвіконня з більш темного або навпаки. Висота торця може бути штучно збільшена на замовлення клієнта.

Мармур в перекладі з грецького - сяючий камінь. А який же ще матеріал що не сяючий мармур, застосувати для підвіконня, який залитий сонячним світлом? Ніколи підвіконня з штучного каменю чи гірше того поліетиленова плівка імітує мармур не дадуть бажаного ефекту. Натуральний камінь має властивість накопичувати позитивну енергію. І вся вона без залишку буде віддана Вашому приміщенню. Оформлення інтер'єру з застосуванням виробів з мармуру або граніту надає приміщенню особливий затишок і красу.