Ремонт квартир під ключ у Львові

Більше половини нещасних випадків з дітьми відбувається не на вулиці, а в власних чотирьох стінах. Ця статистика особливо стосується дітей 2-3 років. Маленькі діти, вже вміють повзати і ходити, дуже активні і цікаві, але ще не вміють розпізнавати небезпеку. Тому треба зробити їх оточення абсолютно безпечним, і тільки з 3-4 років можна і потрібно їх вчити звертатися з небезпекою на власному досвіді. Як же повинна перетворитися квартира або будинок після поповнення в родині? Кухня Для дітей кухня - найцікавіше приміщення в будинку, але безсумнівно і найнебезпечніше.

Що б уникнути казусів, слід:

  1. Використовувати спеціальні клеми для ящиків і затискачів для дверцят, які будуть перешкоджати їх легкому відкриттю
  2. Зберігати сірники, миючі засоби, порошки та інші хімічні речовини в недоступному для дітей місці
  3. Прибирати всю дрібну кухонну техніку відразу після використання, а так само заховати всі проводи
  4. Використовувати спеціальні решітки для плити, а так само по можливості користуватися конфорками, що знаходяться біля стіни

Це основні заходи безпеки, яких слід вжити, крім основного ремонту. Ну а що б дитина не бігав постійно по квартирі, йому слід обладнати своє маленьке царство - дитячу кімнату, яка буде цікавою і абсолютно безпечною. Але дитяча повинна бути ще й яскравою, веселою і надавати можливості для творчого, інтелектуального і фізичного розвитку. Можливо, своєчасно проведений, капітальний ремонт квартири виявиться більш розумним рішенням і Ваша квартира не потребує до себе уваги ще довгі роки.

Так само, як і в кухні, слід використовувати клеми для ящиків.

Гострі кути і краї меблів можуть бути небезпечними. Є спеціальні гумові куточки, які зроблять вище названі менш гострими і твердими.

Стопери і клини не дозволять різко закриватися дверей, що знизить ймовірність защемлення пальців. А двері в кімнати, в які дитина не повинна заходити, найкраще замикати.

Так як полки здаються дітям цікавими об'єктами для лазіння, їх слід міцно закріпити до стіни, щоб вони не впали.

Килимки та доріжки дуже легко ковзають, і через це дитина може впасти. Тому під килими бажано підкласти гумові мати.

Електричні прилади, а так само проведення й розетки слід або заховати, або ізолювати, або використовувати спеціальні пластикові кришечки.

Якщо в квартирі або в будинку є сходи, то її слід захистити спеціальними гратами. До 5 років сходинки можуть бути небезпечними для дитини.

Про безпеку вікон теж слід подбати заздалегідь, бажано ще до того, як дитина почне повзати. Існують спеціальні системи, які не дозволяють відкривати вікно більше ніж на 10 см.

Медикаменти, засоби для чищення та косметику рекомендується зберігати в закривається на замок шафці.

Ні в якому разі не можна залишати дитину одну у ванній з водою.

Бажано використовувати гумові килимки, які не дадуть подскользнуться.

Слід встановити на крани термостати або ж зменшити температуру гарячої води в усьому будинку, що б дитина часом не обпікся.

Замок з внутрішньої сторони дверей ванни слід прибрати або заблокувати, що б дитина не могла ненавмисно закритися.